Craggy Range</br>New Zealand

Terry & Mary Peabody

Craggy Range
New Zealand

Bodegas Izadi</br>Rioja Alavesa

Jan & Lalo Anton

Bodegas Izadi
Rioja Alavesa

Weingut Heymann-Löwenstein</br>Winningen - Mosel

Reinhard Löwenstein

Weingut Heymann-Löwenstein
Winningen - Mosel

Produttori del Barbaresco</br>Barbaresco - Piemonte

Aldo Vacca

Produttori del Barbaresco
Barbaresco - Piemonte

Vignerons d´Estezargues</br>Gard - Rhône

Denis Deschamps

Vignerons d´Estezargues
Gard - Rhône

Arne Brimi

Cantina Viviani</br>Mazzano de Negrar - Veneto

Claudio & Sandra Viviani

Cantina Viviani
Mazzano de Negrar - Veneto

Graach - Mosel

Willi Schaefer

Graach - Mosel

La Morra - Piemonte

Osvaldo Viberti

La Morra - Piemonte

Weinviertel

Weingut Weinrieder

Weinviertel

Sancerre - Loire

Domaine Thomas

Sancerre - Loire

Castello di Volpaia</br>Chianti - Toscana

Frederica

Castello di Volpaia
Chianti - Toscana

Chianti - Toscana

Renzo Marinai

Chianti - Toscana

Våre viner

Vårt mål er å søke kun de beste viner til best mulig pris. Viner valgt til å selges av oss må ha høyest mulig kvalitets standard. Viner laget med ærlighet, karakter, fra godt jordsmonn, med kjærlighet, som smaker godt og selvfølgelig best mulig pris er vårt mål

Frankrike

Dyrking av druer og produksjon av vin ble introdusert til Frankrike lenge før Kristus.Munker og etterhvert adelen førte til at man fikk berømte områder som Bordeaux, Burgund, Rhône og Loire.Ved introduksjonen av Appellation d`origine controlee systemet i 1935 fikk man langsiktig orientering mot høyere kvalitet.

Italia

Det vakre Italia har hatt en eventyrlig kvalitets utvikling. Fra å være lite spennende for 40 år siden er Italia idag en av verdens beste vinprodusenter. Likevel må man finne frem til de beste og mest lidenskaplige vinbøndene.

Spania

Familien Garcia som skapte berømmelse til legenden Vega Sicilia, har brakt kvalitet til månge regioner i Spania. Vi er stolt over å representere deres viner og mange av de nye og trendy vinhusene som har oppstått som følge av Garcias arbeid.

Tyskland

Tyskland produserer noen av verdens aller beste viner. Navn som Willi Schaefer, Heymann- Löwenstein, Clemens Busch og ikke minst Calle Fegth´s viner gir oss hvert år store opplevelser.

Østerrike

Verdens beste hvite viner kommer fra Østerike. Ingen land gir høyere kvalitet prismessig. Våre produsenter representerer det beste i hver region. Superprodusenter som Hirsch, Proidl, Nigl, Weinrieder og Heidi Schrôck er en fornøyelse.

Portugal

Portugal har en lang vinhistorie. På slutten av 1700-tallet eksporterte man store mengder vin til England, men det var først etter revolusjonen i 1974 av Portugal fikk en oppblomstring av små private vinhus. Tidligere var det store co-operativer som dominerte.

New Zealand

Noen av de beste nye verden vinene kommer fra New Zealand, og vi har startet med familen Peabody og Steve Smith´s (MW) drømmeprosjekt Craggy Range og Wild Rock.

USA

Med vin fra områder som Napa og Sonoma i California, har vinene herfra blitt verdenskjente for sine svært høye kvalitet. Flere og flere får øynene opp for de utrolige stilene herfra som våre produsenter.

Chile

Vakre Chile i Sør-Amerika har laget vin siden 1500-tallet, men det var først rundt 1850 når de importerte franske vinstokker at det ble sving på sakene. De siste 20-30 årene har kvaliteten også tatt seg merkbart opp. Vår første produsent fra Chile i Better Wines, Vina Koyle, kommer fra det beste området Central Valley i distriktet Colchagua.

Argentina

Argentina er i dag verdens 5. største vinland. De er også kanskje også mest kjent for volum, men også mange bra produsenter som fokuserer på både kvalitet og omdømme, vokser frem. Vår første produsent fra Mendoza, Medel Wines, med vinmaker Roberto de la Mota i spissen, satser hardt på nettopp kvalitet og gode priser.

Sitemap Privacy Policy